Over ons

Wij zijn de Bouten Groep, hét adres voor uw financiële zaken. Vanuit ons kantoor aan de Wietelweg in Panningen werken wij vol overgave aan goed advies over financiële zaken. Goed advies is alleen mogelijk door inzicht in iemands persoonlijke situatie. Via een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en gaan hiermee aan de slag om u een advies op maat te geven op het gebied van verzekeringenhypotheken of overige financiële zaken.

Ook voor bankzaken kunt u bij ons terecht. De Bouten Groep mag zich Zelfstandig Adviseur van Regiobank noemen.

Altijd up-to-date

De drijvende kracht achter de Bouten Groep zijn onze medewerkers. Zij nemen het geven van advies ontzettend serieus en worden gestimuleerd hun kennis van de markt up-to-date te houden. Op die manier weet u zich verzekerd van een adviseur die u op de hoogte houdt van belangrijke zaken en met u meedenkt als zich nieuwe mogelijkheden voordoen op gebied van verzekeringen, hypotheken of overige financiële zaken.

Compleet in financieel advies

De Bouten Groep is de laatste jaren flink gegroeid. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in mogelijkheden. Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten een bijzonder breed dienstenpakket aan.

Daarnaast vindt u onze makelaardij-tak in het kantoor aan de Ruijsstraat in Panningen. Op de website van Bouten Makelaardij vindt u het grootste aanbod woningen in de regio.

Service van de bovenste plank

Wat in al die jaren hetzelfde is gebleven, is onze klant- en servicegerichte aanpak. Geen wonder dat heel veel van onze klanten zich al jarenlang trouw verbonden hebben aan Bouten. Mensen die het waarderen dat we nét iets harder lopen dan onze collega’s en die het heel gemakkelijk vinden dat ze bij de Bouten Groep alle financiële diensten onder één dak vinden! 

Aangenaam kennismaken

Wilt u ook met ons kennismaken? Wij ontmoeten u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een afspraak en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de voordelen van een allrounder in financiële dienstverlening.